Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Olcsó Kia Ceed autó állapotfelmérés XI. kerület háznál

2019.09.11

Olcsó Kia Ceed autó állapotfelmérés XI. kerület háznál

Használt kocsi átvizsgálás azonnal, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha az újonnan megvett kocsija nem állna néhány hét múlva már a szervízben? Örülne neki, ha egy hozzáértő autóvásárlási tanácsadó átvizsgálná a jelöltjét?

Az esetleg rendelkezésre álló szervizkönyv önmagában nem garantálja, hogy megéri megvenni az autót, és elképzelhető, hogy az ismerős nem tudja pótolni a nem nyilvánvaló problémák felderítésében sokat látott autóvásárlási tanácsadót.

 • A 2000-es évjárattól kezdődően végezzük egy vagy akár több jármű állapotfelmérését lakóhelyén, kereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Megóvjuk attól, hogy olyan autót vegyen meg, amit az autót használva megbánna.
 • Ismertetjük a jármű gyakorta előforduló szériahibáit, és listázzuk, hogy milyen lehetséges kiadások adódhatnak az adott autóval kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés XI. kerület

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók vásárlásakor

 1. A kocsi vevője azt gondolja, hogy manapság már nem tudjuk visszatekerni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, hogy manipulálta a km órát. A külföldről importált használt autók esetén a km óra előre pörgetést nehéz bizonyítani, mert ha ki is derülne a km óra pörgetése, az eladó nyilatkozhatna úgy, hogy ő már ezzel a hibával vette meg a járművet. A más országból behozott használt gépkocsik ellenőrzésekor műszerrel kontrolláljuk a km óra manipulálásának tényét.
 2. A festék rétegvastagság mérés elfelejtése. A kocsik kasztniján típusonként eltérő a festék vastagsága. Japán járműveken pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy a gépkocsi balesetet szenvedett, és javítani kellett, csak gyárilag vékonyabb rajta a festék. Ha rendelkezik rétegvastagság mérővel, az már jó dolog, viszont sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy a karosszéria mely részeit javasolt vizsgálni, illetve nem mindenki tudja értelmezni a kapott adatokat.
 3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem figyelnek a gumiabroncsok állapotára. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása százezer forintos nagyságrendű extra ráfordítást is jelenthet. Előfordul, hogy a használtautó megvételekor azonnal le kell váltani az abroncsokat, tudniillik olyan elhasznált állapotban vannak. Habár a mintázat mélysége még elfogadható lenne, azonban a gumi anyaga olyan szinten régi, hogy nem érhető el megfelelő tapadás. Az új gumik megvásárlása több százezer Ft kiadást jelenthet kerékmérettől függően, kiváltképpen olyankor, ha téli gumikat is kell vásárolni.
 4. Számos újdonsült autótulajdonos nincs tisztában azzal, hogy milyen célra alkalmazható a kinézett kocsi. Jelentős eltérés van a gépkocsik felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű kocsik között. A lóerők száma is komolyan hatással van arra, hogy a gépkocsi milyen célra vethető be a gyakorlatban. A gépkocsi motorikus felépítése valószínűsíti a lehetséges hibalehetőségeket, illetve azt, hogy miket kell cserélni adott esetben az autón.

Az említett kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk mondani arról, hogy az autó megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy elfogadható vétel legyen.

Használtautó vásárláskor ezekre érdemes figyelni

 1. Nem az a fontos, hogy mit állít a kereskedő, az egyedüli tárgyilagos szempont a tényleges állapot. Nem szabad bedőlni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig garázsban volt az autó” jellegű magyarázatoknak, mert nem ez számít.
 2. Ne a barát mondjon szakvéleményt, akiről azt hisszük, hogy többet ért a kocsikhoz, mint mi! Okosabb megelőzni a problémát, vagy ha utólag mégis kiderül valami turpisság, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv megléte esetén nem lehet nyugodtan hátradőlni. Láttuk már néhányszor, hogy egy sok kilométert futott kocsi jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Feltétlenül azt tanácsoljuk, hogy nézzen meg több kocsit is, mielőtt döntene. Gyakran látjuk a gyakorlatban, hogy érdemes várni a döntéssel, és kizárólag akkor megállapodni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

Az autó állapotfelmérés folyamata nagy vonalakban

Az alábbi lista nem kimerítő, csupán a megszokott lépéseket vázolja.

 • Külső átnézés: pl. karosszéria, esetleges törések állapota
 • Belső vizsgálat: ülések, esetleges kopások, repedések
 • Alul: pl. rozsdásodás. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a futómű, féltengely felmérése.
 • Motor felmérése: hosszbordásszíj, váltó, diagnosztikai műszerrel a hibakódok kiolvasása.
 • Működés átnézése: az autó beindításakor menetpróba.

A vizsgálat után részletes tájékoztatás a tapasztalt hibaforrásokról, a kocsi állapotának elmondása.

Mobil Hyundai állapotfelmérés XI. kerület és számítógépes fedélzeti diagnosztika házhoz

Használt autó megvétele előtt akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó XI. kerület körzetében. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! FIGYELEM! Csak 1999 évjárat utáni, illetve OBD2 csatlakozási felülettel rendelkező járművek vizsgálatát tudjuk vállalni! A vezetett szervizkönyv nem garantálja, hogy megéri megkötni a vételt, és nem biztos, hogy az ismerős képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. Az alábbi képet megnyomva mindjárt tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó állapotfelmérése XI. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés XI. kerület övezetében?

A kocsi átfogó állapotának auditálása XI. kerület területén

Autó külső átnézése: a jármű szemrevételezésével megtalálhatók többek között az alváz sérüléseinek megállapítása, korrózió vizsgálata, a hézagok, a festés hibái, a gumik állapota. Autó szemrevételezése belülről: többek között a belső tér, állapota, az ülések és belső borítások vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek megállapítása, a vezérműszíj állapotának megtekintése. Motordiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság megállapítása, a kilométeróra visszapörgetésének megállapítása, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor programozás, légzsákadatok kiolvasása, fényjelző berendezések és fékhatás állapotfelmérése a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával. számítógépes motordiagnosztika XI. kerület A gépjármű telematikai illesztőfelületre csatlakozva még számos egyéb műszaki viszonyszám is detektálható, pl. ECU, turbó hiba. Lényeges szempont lehet még az is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → A fenti szempontok hosszabb távon szabják meg a jármű fenntartásának ráfordítását, de egyértelműen érdemes számolni velük az autóvétel szempontjából. A jármű műszaki állapotán kívül még abban is tudunk segíteni, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Autó állapotfelmérés ára XI. kerület

Az adott gépjármű állapotfelmérésének összege azon múlik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt autóról. Az átvizsgálás díját telefonos megbeszélés után tudjuk megmondani. használt autó átnézés XI. kerület

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

A felmérés iőigénye legfőképpen annak a függvénye, hogy milyen alapos szakvéleményt kell adnunk a kinézett gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletezett, jól felszerelt műhelyben végzett vizsgálat akár jelentős tízezreket is megspórolhat az újdonsült autótulajdonosnak, de meg is mentheti egy rossz állapotban lévő autótól!

Az összes gond detektálható a vásárlás helyén?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csak jól felszerelt autószerelő műhelyben hajthatók végre. Ezek közé tartozik pl. a futómű hibáinak egyértelmű megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem észlelhető?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Alapul véve a tényt, hogy nem lehet “átvilágítani” az autó egyes komponenseit, nem lehet mérget venni arra, hogy meddig működik még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károsodások keletkeztek az autó üzemeltetés során. fékhatás vizsgálat XI. kerület

Milyen műszereket alkalmazunk a kocsi átvizsgálásához?

A legtöbbet tudó műszer, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai eszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen detektálni és archiválni az előző hibaüzeneteket. Gyakorta esik meg, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki. Mivel a motor a gépkocsi legféltettebb eleme, ezt az ellenőrzést okvetlenül ésszerű végrehajtani! A festékvastagságmérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, ezáltal nagyon könnyű annak megítélése, hogy a diagnosztizált használtautó karosszériájának részei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ezt alapul véve az ellenőrzött jármű esetleges különféle károsodásaira is lehet következtetni.

Tesztút

Sok helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni? A próbakör olyan lehetőség, amit az összes használtautó vásárlónak javasolunk. Tesztúttal észlelhető, esetleges problémák a járművön:

 • Kopogás a kocsi különböző komponensei felől
 • A jármű úttartása
 • A futómű állapota
 • A fékhatás vizsgálata
 • A motor zörejei
 • A váltó megfelelő működése
 • A tengelykapcsoló státusza

autó felkészítése műszaki vizsgára XI. kerület Általában a következő autómárkák ellenőrzését kérik tőlünk:

 • Megbízható Alfa Romeo 166 autó értékbecslés
 • Mindenre kiterjedő Audi 90 használt autó állapotfelmérés XI. kerület
 • Műszeres BMW 1 átvizsgálás külföldi út előtt XI. kerület
 • Mindenre kiterjedő Citroen Cactus használt autó állapotfelmérés
 • Használt Chrysler Sebring helyszíni autó állapotfelmérés XI. kerület
 • Mindenre kiterjedő Dacia Logan autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Használt Daewoo Lanos használt autó állapotfelmérés
 • Helyszíni Ford Focus átvizsgálás külföldi út előtt
 • Hétvégi Daihatsu Sirion műszeres vizsgálata
 • Használt Dodge Dart használt autó állapotfelmérés
 • Megbízható Fiat Freemont műszeres vizsgálata XI. kerület
 • Szakértő Ford Capri használtautó átvizsgálás helyszínen XI. kerület
 • Olcsó Honda Stream autó állapotfelmérés vásárlás előtt XI. kerület
 • Használt Hyundai IX 20 használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Hétvégi Jaguar XJ átnézés utazás előtt XI. kerület
 • Olcsó Jeep Renegade autóvizsgálat helyszínen XI. kerület
 • Helyszíni Kia Optima helyszíni autó állapotfelmérés
 • Használt Lada Priora autóvizsgálat helyszínen
 • Mindenre kiterjedő Lancia Zeta autó értékbecslés
 • Alapos Land Rover Range Rover Velar műszeres vizsgálata
 • Hétvégi Lexus UX használt autó állapotfelmérés XI. kerület
 • Helyszíni Lincoln Continental autóvizsgálat helyszínen
 • Megbízható Maserati Quattroporte helyszíni állapotfelmérés
 • Alapos Mazda MX-3 átvizsgálás külföldi út előtt
 • Szakértő Mercedes B osztály műszeres vizsgálata
 • Műszeres Mitsubishi Carisma autóvizsgálat helyszínen
 • Hétvégi Nissan Leaf felkészítés műszaki vizsgára XI. kerület
 • Hétvégi Opel Meriva autó értékbecslés XI. kerület
 • Használt Peugeot Traveller használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Megbízható Pontiac Solstice autó értékbecslés XI. kerület
 • Műszeres Porsche 925 helyszíni állapotfelmérés XI. kerület
 • Hétvégi Renault Master helyszíni állapotfelmérés XI. kerület
 • Használt Rolls-Royce Silver Spur felkészítés műszaki vizsgára XI. kerület
 • Alapos Rover 200 autó értékbecslés XI. kerület
 • Megbízható Saab 9-3 használt autó állapotfelmérés XI. kerület
 • Hétvégi Seat MII autóvizsgálat helyszínen XI. kerület
 • Megbízható Skoda Citigo átvizsgálás külföldi út előtt
 • Használt Smart Forfour autóvizsgálat helyszínen
 • Alapos Ssangyong Korando autó állapotfelmérés vásárlás előtt XI. kerület
 • Olcsó Subaru Levorg felkészítés műszaki vizsgára XI. kerület
 • Megbízható Suzuki Wagon R+ átnézés utazás előtt
 • Megbízható Tesla Model X átnézés utazás előtt
 • Szakértő Toyota Yaris használtautó átvizsgálás helyszínen XI. kerület
 • Olcsó Volkswagen Touareg használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Szakértő Volvo 700-as sorozat átnézés utazás előtt
 • Olcsó Yugo 55 előzetes műszaki átvizsgálása XI. kerület

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni személyautó valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a jármű teljes körű állapotfelmérésével XI. kerület övezetében +36 70 352 1562!

Helyszíni kocsi átvizsgálás XI. kerület vonzáskörzetében, átnézés a vásárlás előtt +36 70 352 1562.