Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Műszeres Renault Megane állapotfelmérés II. kerület autókereskedőnél

Műszeres Renault Megane állapotfelmérés II. kerület autókereskedőnél

Használt kocsi átnézés autókereskedőnél, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha a frissen megvett kocsija nem szorulna javításra egy rövid idő elteltével már a szervízben? Jó lenne, ha egy hozzáértő autóvásárlási tanácsadó véleményt mondana a megvásárolni kívánt autóról?

Az esetleg rendelkezésre álló szervizkönyv önmagában nem garantálja, hogy megéri megvenni az autót, és előfordulhat, hogy az ismerős nem tudja pótolni a takargatott hibák kinyomozásában hozzáértő szakembert.

 • A 2000-es évjárattól kezdve végezzük egy vagy akár több autó átvizsgálását háznál, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Kiküszöböljük, hogy olyan járművet vásároljon meg, amit utólag megbánna.
 • Ismertetjük a gépkocsi gyakorta előforduló alaphibáit, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen várható kiadások fordulhatnak elő az adott autóval kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés II. kerület

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók vásárlásakor

 1. A jármű vevője azt hiszi, hogy ma már nem lehet előre pörgetni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, hogy manipulálta a km órát. A külföldről importált használt autók kapcsán a km óra előre pörgetést nehéz bizonyítani, mert ha nyilvánvalóvá is válna a km óra manipulálása, a kereskedő mondhatja, hogy ő már így vette meg a gépkocsit. A külföldről behozott használt autók vizsgálatakor műszerrel ellenőrizzük a km óra tekerésének tényét.
 2. A festék rétegvastagság mérés elhanyagolása. A járművek kasztniján típusonként eltérő a festék vastagsága. Japán autók esetében pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy a gépkocsi balesetet szenvedett, és lakatolni kellett, csupán gyárilag kisebb a festék vastagsága. Aki rendelkezik ilyen műszerrel, az már jó dolog, de sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy a karosszéria mely részeit javasolt vizsgálni, illetve nem mindenki tudja értelmezni a kapott adatokat.
 3. Sokan nem figyelnek a gumiabroncsok állapotára. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása több százezer Ft azonnali költséget is okozhat. Előfordul, hogy a használtautó megvételekor gyakorlatilag azonnal le kell váltani az abroncsokat, tudniillik olyan kopott állapotban vannak. Megesik, hogy a mintázat mélysége még kielégítő lenne, azonban a gumi anyaga annyira régi, hogy nem biztosított megfelelő tapadás. Az új gumik megvásárlása több százezer Ft pluszköltséget okozhat kerékmérettől függően, kiváltképpen abban az esetben, ha téli gumikat is kell vásárolni.
 4. Számos újdonsült autótulajdonos nincs tisztában azzal, hogy mire alkalmazható a kinézett autó. Jelentős eltérés van a járművek felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű járművek között. A motor teljesítménye is alapvetően befolyásolja azt, hogy a jármű milyen célra használható a gyakorlatban. A gépkocsi motorikus felépítése valószínűsíti a lehetséges hibalehetőségeket, illetve azt, hogy miket kell cserélni szükség esetén a kocsin.

Az említett kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a jármű megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy elfogadható vétel legyen.

Használtautó vásárláskor ezekre érdemes figyelni

 1. Nem számít, hogy mit állít a kereskedő, az egyetlen fontos szempont a tényleges állapot. Nem szabad bedőlni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig garázsban volt az autó” jellegű magyarázatoknak, mert nem ez számít.
 2. Ne a kolléga alkosson véleményt, akiről azt hisszük, hogy jobban ért az autókhoz, mint mi! Okosabb megelőzni a problémát, illetve ha utólag mégiscsak napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Előfordulhat, hogy egy sok kilométert futott autó jobb állapotú, mint egy szervizkönyv szerint kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy nézzen meg több kocsit is, mielőtt döntene. Gyakran látjuk az életben, hogy megéri későbbre halasztani a vásárlást, és kizárólag akkor megegyezni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés menete röviden

A következő felsorolás nem teljeskörű, csupán a főbb lépéseket vázolja.

 • Külső felmérés: pl. fényezés, illesztések állapota
 • Belső átnézés: kárpit, műszerfal
 • Alul: pl. gumik állapota. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a fékek, féltengely átnézése.
 • Motor ellenőrzése: hosszbordásszíj, olaj, hűtőfolyadék.
 • Működés átnézése: az autó beindításakor a motor ellenőrzése.

Az átnézés után a szükséges részletekbe menő beszámoló a megállapított hibaforrásokról, a kocsi állapotának ismertetése.

Mobil Mitsubishi állapotfelmérés II. kerület és OBD műszerrel végzett hibakód nullázás házhoz

Használt autó megvétele előtt jelentős összeget megspórolhat a használt autó II. kerület övezetében. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! FIGYELEM! Csak 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 interfésszel ellátott járművek ellenőrzését tudjuk elvégezni! A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy főnyeremény a kinézett autó, és nem biztos, hogy a rokon ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. A lenti képet megérintve azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használt kocsi átnézése II. kerület

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen II. kerület körzetében?

A gépjármű átfogó állapotának felmérése II. kerület környékén

A kocsi szemrevételezése kívülről: a jármű megtekintésével nyomon követhetők többek között az alváz sérülései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, a gumik állapota. Autó szemrevételezése belülről: jellemző vizsgálati területek ülések, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek megállapítása, a vezérműlánc műszaki élettartamának vizsgálata. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének megállapítása, motorolaj állapotának megállaptása, porlasztó beállítása, légzsákadatok műszeres bemérése, fényjelző berendezések és fékhatás állapotfelmérése a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával. műszeres fékhatás mérés II. kerület A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre kapcsolódva még számos egyéb műszaki érték is kiolvasható, pl. főtengely jeladó, gyújtásvezérlő. Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → A fenti szempontok több év távlatában határozzák meg a jármű fenntartásának költségeit, viszont feltétlenül érdemes számolni velük a kocsivásárlás tekintetében. A jármű technikai állapotán kívül támpontot adunk, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Használtautó átvizsgálás díja II. kerület

Az autó átvizsgálásának díja nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondanunk a megvásárolni kívánt kocsiról. Az audit összegét szóbeli konzultációt követően tudjuk megállapítani. használt autó állapotfelmérés ár II. kerület

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

A vizsgálat időtartama legfőképpen annak a függvénye, hogy milyen részletezett szakvéleményt kell adnunk a kinézett autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletes, szakszervizben végrehajtott vizsgálat akár egy nagyobb összeget is megspórolhat az újdonsült autótulajdonosnak, vagy megóvja őt egy rossz állapotban lévő autótól!

Minden gond detektálható szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csakis szakműhelyben bonyolíthatók le. Ilyenek többek között pl. a fékek hibáinak egyértelmű megállapítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Létezik olyan nem megfelelőség, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Figyelembe véve, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső kopások keletkeztek a jármű élettartama során. fékhatás vizsgálat II. kerület

Milyen műszereket vetünk be az állapotfelméréshez?

A legtöbbet tudó berendezés, amit be tudunk vetni, egy autódiagnosztikai eszköz, amellyel többféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és archiválni a korábbi hibaüzeneteket. Nem ritkán fordul elő, hogy olyan jelzéseket is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Mivel a motor az autó legdrágább komponense, ezt az ellenőrzést minden körülmények között okos dolog megcsinálni! A rétegvastagság-mérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy a diagnosztizált használtautó burkolatának egyes elemei közül melyeket cseréltek, ködöltek (és azt milyen minőségben hajtották végre), így a diagnosztizált használtautó esetleges egyéb sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztút

Sok helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A próbakör olyan alkalom, amit valamennyi használtautó vásárlónak javasolunk. Próbamenettel felderíthető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

 • Kopogás a kocsi különféle elemeiből
 • A jármű menetzaja
 • A lengéscsillapító állapota
 • A fékhatás vizsgálata
 • A motor viselkedése
 • A váltó megfelelő működése
 • A kuplung kopása

autó ellenőrzése nyaralás előtt II. kerület Többek között az alábbi autómárkák átnézését hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

 • Műszeres Alfa Romeo 145 autóvizsgálat helyszínen
 • Szakértő Audi A4 használt autó állapotfelmérés II. kerület
 • Mindenre kiterjedő BMW Z4 autóvizsgálat helyszínen II. kerület
 • Hétvégi Citroen Cactus helyszíni állapotfelmérés
 • Megbízható Chrysler Crossfire autó állapotfelmérés vásárlás előtt II. kerület
 • Olcsó Dacia Lodgy használtautó átvizsgálás helyszínen II. kerület
 • Alapos Daewoo Lanos átvizsgálás külföldi út előtt II. kerület
 • Hétvégi Ford Fusion felkészítés műszaki vizsgára
 • Megbízható Daihatsu Terios autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Alapos Dodge Caliber használt autó állapotfelmérés II. kerület
 • Szakértő Fiat 131 használtautó átvizsgálás helyszínen II. kerület
 • Helyszíni Ford Edge helyszíni autó állapotfelmérés
 • Műszeres Honda Shuttle autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Helyszíni Hyundai IX 35 átnézés utazás előtt II. kerület
 • Helyszíni Jaguar F-Pace autó értékbecslés
 • Használt Jeep Cherokee előzetes műszaki átvizsgálása II. kerület
 • Mindenre kiterjedő Kia Soul helyszíni állapotfelmérés II. kerület
 • Mindenre kiterjedő Lada 112 átvizsgálás külföldi út előtt
 • Helyszíni Lancia Thesis átnézés utazás előtt
 • Műszeres Land Rover Range Rover Sport autó értékbecslés II. kerület
 • Olcsó Lexus ES átvizsgálás külföldi út előtt II. kerület
 • Alapos Lincoln MKZ autóvizsgálat helyszínen
 • Műszeres Maserati Granturismo használt autó állapotfelmérés II. kerület
 • Olcsó Mazda B 2200 autó állapotfelmérés vásárlás előtt II. kerület
 • Műszeres Mercedes G osztály átvizsgálás külföldi út előtt II. kerület
 • Műszeres Mitsubishi Lancer autó állapotfelmérés vásárlás előtt II. kerület
 • Helyszíni Nissan Cube helyszíni autó állapotfelmérés II. kerület
 • Szakértő Opel Frontera átvizsgálás külföldi út előtt
 • Alapos Peugeot Boxer felkészítés műszaki vizsgára II. kerület
 • Olcsó Pontiac Grand Prix használt autó állapotfelmérés II. kerület
 • Szakértő Porsche 718 előzetes műszaki átvizsgálása II. kerület
 • Megbízható Renault Captur előzetes műszaki átvizsgálása
 • Mindenre kiterjedő Rolls-Royce Silver Spur átnézés utazás előtt
 • Megbízható Rover 200 felkészítés műszaki vizsgára II. kerület
 • Helyszíni Saab 93 használt autó állapotfelmérés II. kerület
 • Műszeres Seat Arona autó állapotfelmérés vásárlás előtt II. kerület
 • Helyszíni Skoda Yeti autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Hétvégi Smart Fortwo Passion használt autó állapotfelmérés
 • Alapos Ssangyong Musso helyszíni autó állapotfelmérés II. kerület
 • Helyszíni Subaru Forester átnézés utazás előtt II. kerület
 • Megbízható Suzuki Celerio használtautó átvizsgálás helyszínen II. kerület
 • Mindenre kiterjedő Tesla Model X átnézés utazás előtt II. kerület
 • Mindenre kiterjedő Toyota Hilux átnézés utazás előtt II. kerület
 • Használt Volkswagen Beetle autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Hétvégi Volvo V40 autóvizsgálat helyszínen II. kerület
 • Megbízható Yugo 55 helyszíni autó állapotfelmérés II. kerület

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni a gépkocsi valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó teljes körű állapotfelmérésével II. kerület övezetében +36 70 352 1562!

Használt jármű állapotfelmérés II. kerület vonzáskörzetében, vizsgálat az autópiacon +36 70 352 1562.