Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Használt kocsi vizsgálat I. kerület Logodi utca

2020.02.01

Autó átnézés I. kerület Logodi utca - Renault Modus

Használt kocsi vizsgálat I. kerület Logodi utca akár hétvégén, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szeretné, ha a frissen megvett járműve nem rostokolna egy rövid idő elteltével már a szerelőnél? Örülne neki, ha egy hozzáértő szerelő véleményt mondana a megvásárolni kívánt autóról?

Az elérhető szervizkönyv önmagában nem garantálja, hogy megéri megvenni az autót, és előfordulhat, hogy az ismerős nem tudja helyettesíteni a nem nyilvánvaló műszaki hiányosságok felderítésében tapasztalt autóvásárlási tanácsadót.

 • A 2000-es évjárattól kezdve végezzük egy vagy akár több jármű vizsgálatát lakóhelyén, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Kiküszöböljük, hogy olyan gépkocsit vegyen meg, amit aztán megbánna.
 • Felsoroljuk a jármű szokásos típushibáit, és elmondjuk, hogy milyen sejthető kiadások merülhetnek fel az újdonsült járművel kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés I. kerület Logodi utca

Sűrűn előforduló hibák használt autók vásárlásakor

 1. A jármű vevője azt hiszi, hogy a digitális világban már nem lehet visszatekerni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert visszapörgette a km órát. Az Ausztriából importált használt autók esetében a km óra előre pörgetést szinte lehetetlen bizonyítani, ugyanis ha ki is derülne a km óra tekerése, az eladó hangoztathatná azt, hogy ő eleve ilyen állapotban hozta be az autót. A más országból behozott használt járművek vizsgálatakor műszerrel teszteljük a km óra tekerésének tényét.
 2. A festék rétegvastagság mérés elfelejtése. A kocsik kasztniján típusonként különféle értékű a festék vastagsága. Japán kocsiknál pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy a kocsi törve volt, és javítani kellett, mindössze gyárilag kisebb a festék vastagsága. Aki rendelkezik rétegvastagság mérővel, az jó hír, viszont sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy mely részeket kell mérni, illetve nem mindenki képes értelmezni a kapott adatokat.
 3. Számunkra hihetetlen, hogy hányan nem törődnek azzal, hogy megnézzék, kell-e költeniük új gumiabroncsokra. Ez akár százezer forintos nagyságrendű azonnali költséget is jelenthet. Előfordul, hogy a használtautó megvételekor szinte azonnal cserélni kell a gumikat, mert olyan kopott állapotban vannak. Elképzelhető, hogy a mintázat mélysége még elégséges lenne, de a gumi anyaga annyira elöregedett, hogy nem biztosított a kívánt tapadás. Az új gumik megvásárlása több százezer Ft pluszköltséget okozhat kerékmérettől függően, különös tekintettel abban az esetben, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
 4. Sok vásárló nincs tisztában azzal, hogy milyen célra alkalmazható a kinézett kocsi. Jelentős eltérés van a járművek felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű autók között. A motor teljesítménye is komolyan hatással van arra, hogy az autó milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. az autó motorikus felépítése előrevetíti a potenciális hibalehetőségeket, illetve azt, hogy miket kell cserélni adott esetben a kocsin.

Az említett kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy az autó megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy reális vétel legyen.

Használtautó vásárláskor jó szempontok

 1. Nem számít, hogy mit állít a kereskedő, az egyedüli fontos tényező az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig állt az autó” jellegű magyarázatoknak, mert ez vagy igaz, vagy sem.
 2. Ne a kolléga mondjon véleményt, akiről azt hisszük, hogy többet ért az autókhoz, mint mi! Okosabb megelőzni a problémát, illetve ha utólag mégiscsak kiderül valami turpisság, akkor jobb, ha ez nem okoz gondot az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv megléte esetén nem lehet nyugodtan hátradőlni. Láttuk már néhányszor, hogy egy sok kilométert futott autó jobb állapotú, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy vegyen szemügyre több autót is a döntése előtt. Előfordul, hogy azt látjuk az életben, hogy megéri későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megállapodni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

Az autó állapotfelmérés menete vázlatosan

Az alábbi lista nem teljes, csak a főbb munkafázisokat illusztrálja.

 • Külső vizsgálat: pl. karosszéria, szélvédők állapota
 • Belső ellenőrzés: ülések, biztonsági berendezések
 • Alul: pl. rozsdásodás. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a fékbetétek, olaj lerakódás átnézése.
 • Motor ellenőrzése: ékszíj nyúlás, olaj, diagnosztikai műszerrel a hibakódok kiolvasása.
 • Működés vizsgálata: a jármű beindításakor a motor ellenőrzése.

Az átnézés után részletes tájékoztatás a tapasztalt hibaforrásokról, a kocsi állapotának ismertetése.

Mobil Mazda állapotfelmérés I. kerület Logodi utca és computeres fedélzeti diagnosztika kiszállással

Használt autó megvétele előtt jelentős összeget megtakaríthat a használt autó átvizsgáltatásával I. kerület Logodi utca körzetében. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! FONTOS! Csak 1999 évjárat utáni, és OBD2 csatlakozási felülettel ellátott gépkocsik átnézését tudjuk elvégezni! A ránézésre megkímélt állapot nem garantálja, hogy megéri megvenni az autót, és az sem mindig garantált, hogy a rokon ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. Az alábbi képet megnyomva azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használt kocsi átnézése I. kerület Logodi utca

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen I. kerület Logodi utca régiójában?

Az autó átfogó állapotának szemrevételezése I. kerület Logodi utca területén

Autó külső átnézése: a jármű megtekintésével nyomon követhetők többek között az alváz repedései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, a gumik átnézése. A jármű belső átnézése: például a belső tér, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának megállapítása, műszaki élettartamának vizsgálata. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének detektálása, olajcsere ellenőrzése, karburátor beállítása, légzsákadatok műszeres bemérése, fényjelző berendezések és fékhatás ellenőrzése a közlekedési hatóság vizsgálati technikájával. műszeres fékhatás mérés I. kerület Logodi utca A fedélzeti diagnosztikai interfészre csatlakozva rengeteg más technikai érték is detektálható, pl. ECU, vezérlőegység. Lényeges szempont lehet még az is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → A fenti szempontok több év távlatában befolyásolják a kocsi állagmegóvásának költségeit, viszont mindenképpen hasznos információk az autóvétel szempontjából. Az adott gépjármű technikai állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Gépjármű átnézés díja I. kerület Logodi utca

A jármű átvizsgálásának díja attól függ, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. Az átnézés árát szóbeli konzultációt követően tudjuk megmondani. használt autó állapotfelmérés ár I. kerület Logodi utca

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

Az átvizsgálás ideje azon múlik, hogy milyen részletes szakvéleményt kell adnunk a megvásárolni kívánt járműről. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletezett, jól felszerelt műhelyben végzett felmérés akár jelentős tízezreket is megspórolhat az új autótulajdonosnak, vagy megóvja őt egy nagyon leamortizált autótól!

Az összes hiba észlelhető a vásárlás helyén?

Nem. Bizonyos ellenőrzések csakis szakműhelyben hajthatók végre. Ilyenek többek között pl. a futómű nem kielégítő állapotának egyértelmű azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem észlelhető?

Szomorú, de így van. Alapul véve a tényt, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet megmondani, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső károk alakultak ki a kocsi használata során. fékhatás vizsgálat I. kerület Logodi utca

Milyen berendezéseket vetünk be a kocsi átvizsgálásához?

A legtöbbet tudó eszköz, amit be tudunk vetni, olyan autódiagnosztikai berendezés, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel észlelni és archiválni a korábbi hibaüzeneteket. Rendszeresen történik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legféltettebb alkotórésze, ezt az ellenőrzést feltétlenül javasolt elvégezni! A festékvastagságmérés sem okoz gondot, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy az ellenőrzött jármű burkolatának egyes elemei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ennek révén a vizsgált gépkocsi esetleges egyéb károsodásaira is lehet következtetni.

Tesztút

Sok helyen pénzt kérnek a használtautó kipróbálásáért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből feltárni? A próbakör olyan lehetőség, amit az összes használtautó vevőnek tanácsolunk. Tesztkörrel feltérképezhető, esetleges hiányosságok az autónál:

 • Kopogás a kocsi különböző elemeiből
 • Az autó menetzaja
 • A lengéscsillapító állapota
 • A fékek állapota
 • A motor hangja
 • A váltó hibái
 • A kuplung elhasználtsága

autó ellenőrzése nyaralás előtt I. kerület Logodi utca Többek között a következő autómárkák felülvizsgálatát kérik tőlünk:

 • Használt Alfa Romeo 147 előzetes műszaki átvizsgálása I. kerület Logodi utca
 • Szakértő Audi A4 előzetes műszaki átvizsgálása
 • Szakértő BMW 320 helyszíni autó állapotfelmérés
 • Helyszíni Citroen Xsara helyszíni autó állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Chrysler Sebring helyszíni autó állapotfelmérés I. kerület Logodi utca
 • Alapos Dacia Lodgy előzetes műszaki átvizsgálása
 • Helyszíni Daewoo Kalos átvizsgálás külföldi út előtt I. kerület Logodi utca
 • Helyszíni Ford Fusion gépjármű állapotfelmérés
 • Műszeres Daihatsu Cuore autó értékbecslés
 • Alapos Dodge Challenger autó értékbecslés I. kerület Logodi utca
 • Helyszíni Fiat Tempra használtautó átvizsgálás helyszínen I. kerület Logodi utca
 • Mindenre kiterjedő Ford Orion előzetes műszaki átvizsgálása
 • Helyszíni Honda Stream előzetes műszaki átvizsgálása
 • Alapos Hyundai Pony műszeres vizsgálata I. kerület Logodi utca
 • Alapos Jaguar E-Pace átnézés utazás előtt I. kerület Logodi utca
 • Használt Jeep Compass átnézés utazás előtt
 • Műszeres Kia Sorento előzetes műszaki átvizsgálása
 • Használt Lada 112 átvizsgálás külföldi út előtt
 • Olcsó Lancia Lybra helyszíni állapotfelmérés
 • Olcsó Land Rover Freelander helyszíni autó állapotfelmérés
 • Alapos Lexus LC autóvizsgálat helyszínen I. kerület Logodi utca
 • Mindenre kiterjedő Lincoln Town Car autóvizsgálat helyszínen
 • Hétvégi Maserati Coupe helyszíni autó állapotfelmérés I. kerület Logodi utca
 • Hétvégi Mazda Premacy műszeres vizsgálata
 • Helyszíni Mercedes E osztály előzetes műszaki átvizsgálása
 • Használt Mitsubishi Galant használt autó állapotfelmérés I. kerület Logodi utca
 • Olcsó Nissan 200 SX használt autó állapotfelmérés I. kerület Logodi utca
 • Olcsó Opel Agila autóvizsgálat helyszínen
 • Olcsó Peugeot 106 autó értékbecslés I. kerület Logodi utca
 • Hétvégi Pontiac Trans Sport használt autó állapotfelmérés I. kerület Logodi utca
 • Alapos Porsche 928 műszeres vizsgálata
 • Olcsó Renault Master autó értékbecslés I. kerület Logodi utca
 • Szakértő Rolls-Royce Silver Spur átvizsgálás külföldi út előtt I. kerület Logodi utca
 • Alapos Rover 600 használtautó átvizsgálás helyszínen I. kerület Logodi utca
 • Helyszíni Saab 9-3 használt autó állapotfelmérés I. kerület Logodi utca
 • Helyszíni Seat Arona autó állapotfelmérés vásárlás előtt I. kerület Logodi utca
 • Hétvégi Skoda Karoq használtautó átvizsgálás helyszínen I. kerület Logodi utca
 • Alapos Smart Fortwo helyszíni autó állapotfelmérés
 • Olcsó Ssangyong Rexton helyszíni állapotfelmérés
 • Hétvégi Subaru Libero átnézés utazás előtt
 • Mindenre kiterjedő Suzuki Liana helyszíni autó állapotfelmérés I. kerület Logodi utca
 • Hétvégi Tesla Model X autó értékbecslés
 • Hétvégi Toyota Celica helyszíni autó állapotfelmérés I. kerület Logodi utca
 • Használt Volkswagen Jetta autóvizsgálat helyszínen
 • Műszeres Volvo 900-as sorozat autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Alapos Wartburg 313 műszeres vizsgálata I. kerület Logodi utca

Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit venni, hanem tisztában szeretne lenni teherautó tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a jármű teljes körű állapotfelmérésével I. kerület Logodi utca régiójában +36 70 352 1562!

Használt kocsi átnézés I. kerület Logodi utca környékén, átvizsgálás a helyszínen +36 70 352 1562.