Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Alapos Honda CR-Z átvizsgálás IV. kerület kiszállással

2019.08.27

Alapos Honda CR-Z átvizsgálás IV. kerület kiszállással

Használt autó átvizsgálás azonnal, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha a frissen vásárolt kocsija nem rostokolna egy rövid idő elteltével már a javítóműhelyben? Jó lenne, ha egy tapasztalt szakértő átvizsgálná a jelöltjét?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem szavatolja, hogy megéri megvenni az autót, és megeshet, hogy a szomszéd nem képes pótolni az elrejteni kívánt hibák kinyomozásában hozzáértő szakembert.

 • A 2000-es évjárattól kezdődően tudjuk megcsinálni egy vagy akár több jármű átnézését otthonában, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Kiküszöböljük, hogy olyan járművet vegyen meg, amit utólag megbánna.
 • Felsoroljuk a gépkocsi szokásos típushibáit, és elmondjuk, hogy milyen lehetséges ráfordítások merülhetnek fel az adott autóval kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés IV. kerület

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók vásárlásakor

 1. A jármű vevője azt gondolja, hogy ma már nem tudjuk előre pörgetni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – senkit sem ítéltek el még azért, mert tekerte a km órát. A külföldről behozott használt autók esetében a km óra tekerést szinte lehetetlen bizonyítani, mert ha napvilágra is kerülne a km óra tekerése, a kereskedő állíthatná azt, hogy ő eleve így hozta be a járművet. A külföldről behozott használt autók ellenőrzésekor műszerrel teszteljük a km óra tekerésének tényét.
 2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének elhanyagolása. A gépkocsik külső elemein típusonként különböző a festék vastagsága. Japán kocsiknál pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ez nem ekvivalens azzal, hogy a jármű balesetet szenvedett, és javítani kellett, csak gyárilag vékonyabb rajta a festék. Ha rendelkezik rétegvastagság mérővel, az jó hír, de sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy a karosszéria mely részeit javasolt mérni, illetve nem mindenki képes értelmezni a kapott információkat.
 3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása több százezer Ft többletkiadást is okozhat. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvásárlásakor gyakorlatilag azonnal le kell váltani a gumikat, mert olyan elhasznált állapotban vannak. Jóllehet a mintázat mélysége még jó lenne, de a gumi anyaga annyira elöregedett, hogy nem biztosított a kívánt tapadás. Az új gumik megvásárlása százezer forintos kiadást jelenthet autótípustól függően, kiváltképpen olyankor, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
 4. Számos újdonsült autótulajdonos nincs tisztában azzal, hogy mire használható a kinézett kocsi. Jelentős eltérés van a gépkocsik felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű autók között. A motor teljesítménye is alapvetően befolyásolja azt, hogy a jármű milyen célra vethető be a gyakorlatban. az autó motorikus felépítése valószínűsíti a lehetséges hibalehetőségeket, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni szükség esetén a kocsin.

Az említett kérdésekben tudunk tanácsot adni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy az autó megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy korrekt ára legyen.

Használtautó vásárláskor javasoljuk figyelembe venni

 1. Mindegy, hogy mit mond a kereskedő, az egyedüli tárgyilagos tényező az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig állt az autó” jellegű magyarázatoknak, mert nem ez számít.
 2. Ne a szomszéd alkosson véleményt, akiről úgy tudjuk, hogy jobban ért az autókhoz, mint mi! Okosabb megelőzni a problémát, de ha utólag mégiscsak kiderül valami turpisság, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv nem minden. Előfordulhat, hogy egy többet futott autó jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv szerint kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy nézzen meg több autót is, mielőtt döntene. Gyakran látjuk a gyakorlatban, hogy érdemes későbbre halasztani a vásárlást, és kizárólag akkor megegyezni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés menete vázlatosan

Az alábbi lista nem kimerítő, csak a főbb munkafázisokat prezentálja.

 • Külső átnézés: pl. karosszéria, esetleges törések állapota
 • Belső felmérés: utastér, műszerfal
 • Alul: pl. gumik állapota. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a futómű, alváz átnézése.
 • Motor felmérése: hosszbordásszíj, váltó, hűtőfolyadék.
 • Működés átnézése: a jármű beindításakor a motor ellenőrzése.

A vizsgálat után a szükséges részletekbe menő tájékoztatás a megállapított hibaforrásokról, a jármű esetleges műszaki hiányosságainak magyarázata.

Helyszíni Skoda állapotfelmérés IV. kerület és computeres fedélzeti diagnosztika kiszállással

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó állapotfelmérésével IV. kerület régiójában. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! FONTOS! Csak 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 csatlakozási lehetőséggel felszerelt járművek ellenőrzését tudjuk elvégezni! A meglévő szervizkönyv nem garantálja, hogy megéri megvenni az autót, és az sem mindig garantált, hogy a szomszéd ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. A lenti képet megérintve rögtön hívhat minket okostelefonról: használtautó állapotfelmérése IV. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés IV. kerület területén?

A gépjármű átfogó állapotának szemrevételezése IV. kerület körzetében

Autó külső átnézése: a jármű átnézésével felderíthetők többek között az alváz sérülései, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, a festés hibái, a gumik állapota. A gépkocsi szemrevételezése belülről: jellemző vizsgálati területek a belső tér, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának beazonosítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának megtekintése. Motordiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor programozás, légzsákadatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és fékhatás vizsgálata a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. számítógépes motordiagnosztika IV. kerület A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva még számos egyéb műszaki viszonyszám is kiolvasható, pl. ECU, vezérlőegység. Meg kell említenünk azt is, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Az említett faktorok több év távlatában határozzák meg az autó működtetésének költségeit, viszont egyértelműen érdemes számolni velük a kocsivásárlás tekintetében. A gépkocsi technikai állapotán kívül még abban is tudunk segíteni, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használtautó átnézés ára IV. kerület

Az autó ellenőrzésének költsége nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt kocsiról. Az átnézés összegét bővebb információk ismeretében tudjuk megadni. használt autó átnézés IV. kerület

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

Az átvizsgálás ideje azon múlik, hogy milyen részletes elemzést kell kiállítanunk a jelölt járműről. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, szakszervizben végzett felmérés akár egy nagyobb összeget is megspórolhat az új vásárlónak, vagy megóvja őt egy nagyon leamortizált autótól!

Az összes gond detektálható a helyszínen?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek kizárólag szakműhelyben hajthatók végre. Ilyenek többek között pl. a fékek műszaki problémáinak pontos azonosítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Van olyan probléma, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Szomorú, de így van. Figyelembe véve, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet megmondani, hogy meddig működik még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk keletkeztek a jármű élettartama során. üzemanyagadagoló diagnosztika IV. kerület

Milyen műszereket használunk az autó átnézéséhez?

A legtöbbet tudó berendezés, amit alkalmazni lehet, olyan autódiagnosztikai berendezés, amellyel különböző interfész csatlakozók bekötésével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel észlelni és archiválni az előző státuszjelzéseket. Sokszor fordul elő, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak. Mivel a motor a jármű legköltségesebb része, ezt a vizsgálatot mindenképpen okos dolog végrehajtani! A rétegvastagság-mérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy a diagnosztizált használtautó karosszériájának egyes elemei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), így az ellenőrzött jármű esetleges más sérüléseire is lehet következtetni.

Próbamenet

Egyre több helyen pénzt kérnek a használtautó kipróbálásáért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A tesztút olyan alkalom, amit az összes használtautó vevőnek ajánlunk. Próbamenettel feltérképezhető, esetleges hiányosságok az autónál:

 • Zörejek az autó különböző komponensei felől
 • A gépkocsi menetdinamikája
 • A futómű állapota
 • A fékhatás vizsgálata
 • A motor viselkedése
 • A váltó esetleges rendellenességei
 • A tengelykapcsoló állapota

autó ellenőrzése külföldi út előtt IV. kerület Rendszerint az alábbi autómárkák átnézését végezzük el:

 • Használt Alfa Romeo 145 műszeres vizsgálata
 • Mindenre kiterjedő Audi TT használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Szakértő BMW 120 átvizsgálás külföldi út előtt IV. kerület
 • Használt Citroen Saxo helyszíni autó állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Chrysler Town használt autó állapotfelmérés
 • Hétvégi Dacia Duster autóvizsgálat helyszínen IV. kerület
 • Használt Daewoo Racer átnézés utazás előtt
 • Mobil Ford Ranger autó értékbecslés
 • Használt Daihatsu Sirion használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Használt Dodge Neon autó értékbecslés IV. kerület
 • Olcsó Fiat Ducato műszeres vizsgálata IV. kerület
 • Olcsó Ford C-Max autó állapotfelmérés vásárlás előtt IV. kerület
 • Olcsó Honda IV. kerület felkészítés műszaki vizsgára IV. kerület
 • Alapos Hyundai Veloster autó értékbecslés
 • Hétvégi Jaguar XJS helyszíni autó állapotfelmérés
 • Megbízható Jeep Compass használt autó állapotfelmérés IV. kerület
 • Hétvégi Kia Niro használt autó állapotfelmérés IV. kerület
 • Mindenre kiterjedő Lada 111 helyszíni autó állapotfelmérés IV. kerület
 • Mindenre kiterjedő Lancia Zeta átnézés utazás előtt IV. kerület
 • Szakértő Land Rover Freelander használt autó állapotfelmérés
 • Szakértő Lexus SC helyszíni autó állapotfelmérés IV. kerület
 • Olcsó Lincoln MKX autó értékbecslés
 • Hétvégi Maserati Grancabrio műszeres vizsgálata
 • Használt Mazda 3 átnézés utazás előtt
 • Olcsó Mercedes S osztály használt autó állapotfelmérés IV. kerület
 • Helyszíni Mitsubishi L200 helyszíni állapotfelmérés IV. kerület
 • Használt Nissan Primera átnézés utazás előtt
 • Műszeres Opel Kadett autóvizsgálat helyszínen IV. kerület
 • Szakértő Peugeot 2008 előzetes műszaki átvizsgálása IV. kerület
 • Műszeres Pontiac Solstice autóvizsgálat helyszínen
 • Helyszíni Porsche Carrera műszeres vizsgálata
 • Műszeres Renault R25 helyszíni autó állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Rolls-Royce Corniche használt autó állapotfelmérés
 • Használt Rover 200 átnézés utazás előtt IV. kerület
 • Szakértő Saab 96 használt autó állapotfelmérés
 • Helyszíni Seat Exeo átnézés utazás előtt IV. kerület
 • Mindenre kiterjedő Skoda Citigo műszeres vizsgálata
 • Szakértő Smart Fortwo Brabus használtautó átvizsgálás helyszínen IV. kerület
 • Alapos Ssangyong Tivoli autó értékbecslés IV. kerület
 • Műszeres Subaru Forester átnézés utazás előtt IV. kerület
 • Helyszíni Suzuki Liana autó értékbecslés
 • Műszeres Tesla Roadster felkészítés műszaki vizsgára
 • Szakértő Toyota Land Cruiser helyszíni állapotfelmérés IV. kerület
 • Helyszíni Volkswagen Karmann átnézés utazás előtt
 • Szakértő Volvo 200-as sorozat helyszíni állapotfelmérés IV. kerület
 • Hétvégi Zastava GTL 55 autóvizsgálat helyszínen

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szerelőműhelyben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján kocsit venni, hanem képbe szeretne kerülni a szóban forgó jármű tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a kocsi átvizsgálásával IV. kerület régiójában +36 70 352 1562!

Használt autó átnézés IV. kerület régiójában, ellenőrzés a helyszínen +36 70 352 1562.